maandag 13 april 2015

Ik heb zelf ook voor paashaas gespeeld. Dit was mijn cadeautje voor mijn swapje!

Ik wou iets maken voor iedereen van het gezin.

Het makkelijkste was het cadeautje voor het zoontje Noa. Ik had op Davina's Pinterest een heldencape gezien. Dat leek me super. Hij is nu nog klein, maar hopelijk zal.hij er in de toekomst nog veel heldendaden mee verrichten!


Ik dacht: laat ik voor Dochtertje Sam ook iets maken, dat bij de cape van haar broertje past. Zelf heb ik geen dochters, dus rokjes en kleedjes zijn war minder aan de orde, daarom een lente-fris rokje voor Sam!


Op Pinterest had ik een mandje gezien, voor pampertjes in te steken. Ik dacht: als pas bevallen mama zal dat voor Davina wel van pas komen... Ik heb mijn best gedaan om zonder patroon iets in elkaar te steken. Ik vind het zelf wel mooi, maat niet stevig genoeg. Dat is een leerschool voor de volgende keer! Maar als het goed gevuld is, blijft het wel staan hoor...


Voor een man iets maken vind ik niet zo voor de hand liggend... Ik had eerst een spaarpot in mijn gedachten - je weet wel, om met de vrienden een pintje te gaan drinken. Maar her resultaat beantwoordde helemaal niet aan mijn verwachtingen. Toen heb ik iets anders gemaakt, een beetje aansluitend bij de heldencape van zoontje Noa, kwam er voor papa Nik een Superman tas, meer bepaald voor zijn kwaliteiten als SUPERDAD!

A

Hopelijk was iedereen blij met zijn/haar cadeautje en hebben jullie er allen veel plezier aan!

En hier nog een linkje naar Davina haar blogspot. Ik was best wel trots...

Vele groetjes,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten