zondag 29 mei 2016

Iets nodig? Natuurlijk, Made By Mieske!

Hallo iedereen,


Het is echt een hele tijd geleden dat ik op deze blog nog een post heb gezet. Ik weet het en het spijt mij wel.

Maar ik heb een goede reden. Op 1 april ben ik, naast mijn huidige job, namelijk ook nog een bijberoep gestart. En ik moet wel zeggen: het is zalig om te doen! Het is druk, maar ik haal er zoveel voldoening uit!

Een van de eerste dingen die ik gedaan heb, is een visitekaartje gemaakt:


En ook een reclamebord om voor de deur te zetten mocht niet ontbreken en werd samen met de kaartjes gemaakt:


Zoals je ziet, maak ik kledij, kinderkleding, maar ook andere toffe dingen, zoals slabben, slaapzakken, etc.
Ook voor retouches kan je bij mij terecht. Ik help graag met alle zaken die je zelf niet kan aanpassen of repareren.
Wil je zelf aan de slag om iets te maken voor jezelf, je kindjes, of iemand anders? Contacteer me gerust, want ook workshops zijn een mogelijkheid! Met een groepje enthousiastelingen gaan we aan de slag en maken we een werkstuk om U tegen te zeggen!
Wil je iemand een praktisch cadeau geven, bijvoorbeeld op een babyborrel? Ik heb al een assortiment pampertaarten gemaakt. Dus binnen uw budget en uw wensen, kan ik gerust een mooie pampertaart samenstellen, zodat je op elke babyborrel met een mooi geschenk kunt toekomen.
Je leest het, voor elk wat wils! En dus hopelijk ook voor jou. 


Binnen deze periode met sociaal media zijn er een aantal nieuwe Facebook-pagina's ontstaan. 

De eerste pagina is 'Made By Mieske' met alles wat ik maak: dit gaat over kleertjes voor mezelf en mijn andere gezinsleden, geboortes en verjaardagscadeautjes voor neefjes, nichtjes, enz. En natuurlijk ook mijn geleverde bestellingen post ik erop. 
Op de tweede pagina, 'Mieske' genaamd, zet ik kleertjes ik gemaakt heb zonder dat ze besteld zijn. Deze zijn via deze pagina wel te koop.

Ook nieuwe stofjes die ik gekocht heb, post ik op beide pagina's. Als er je een stofje aanspreekt, spreek me gerust aan, want hier kan je dan zelf vrij kiezen wat het eindresultaat wordt!
Heb je zelf iets in gedachten? Of ben je echt op zoek naar een trui met een zebra of een kleedje met konijntjes? Ik ga op zoek, om samen met jou het stofje en patroontje te vinde waar je gewoon helemaal weg van bent! Er zijn een aantal (web)shops waar ik regelmatig ga shoppen. Ik geef je gerust de webpagina's en zo kun je ook zelf op zoek naar het ideale stofje. Dan bestel ik deze voor je en kunnen we verder aan de slag.

Hopelijk zijn jullie even enthousiast als ikzelf en mag ik jullie binnenkort eens bij mij begroeten. Ik doe mijn best om van uw bestelling iets moois te maken.

Groetjes en misschien tot gauw,
Melissa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten